MAGIC BARNA 49- SESE SPURS 52

Extraordinari partit de Bàsquet.

Aquest diumenge l’equip del Sese Spurs va tenir partit amb el Barna Màgics (partit ajornat de la tercera jornada de la lliga preferent).

Sense cap dubte el Millor partit de la temporada!!! Tensió, emoció i un gran basquet van viure en la Nau del Clot. El Barna Màgics, davant del seu públic, va oferir una de les millors versions de la temporada. Un extraordinari base del Barna com Guillem Angles, va fer anar de cap a tot l’equip del Sese Spurs, acompanyat d’un bon treball de conjunt.

L’alt ritme del partit, la superioritat física dels jugadors del Màgics i el tir exterior van ser claus durant tot el partit. El Sese Spurs, va començar amb una defensa mixta, però l’acumulació de faltes va portar el segon Quart al canvi de defensa, en una 3 -2, que tampoc va ser decisiva donat que el tir exterior continuava picant la cistella del nostre equip. El talent dels nostres jugadors i jugades de 1×1, van ser decisives per aguantar el partit igualat fins al final del partit.

Després de diferents avantatjades al marcador de l’equip del Sese Spurs, no superades per més de 6 punts, Quan faltaven dos minuts per finalitzar el partit el Barna es va col·locar a un punt. Aquí va ser el moment decisiu del partit i després d’un temps mort, els nostres jugadors, van decidir en jugades d’1 x 1, decisives, aquest partidàs de basquet.

Destacar l’aportació, en forma de molta lluita dels nostres jugadors Mark Kalungue, i Jordi Garcia i l’aportació ofensiva de l’esportista Elvis Joel, que encara que no està en la seva millor forma va aportar 18 punts.

Scroll al inicio