Mini A Femení

Jugadores:

Sara Gol Navarro,  Xantal Anglarill Romero,  Aina Anglarill Romero, Ivet Bueno Martínez,  Laia Aguilar Fernández, Nuria Castillo Sancho, Laia Toledo García,  Paula Cortes Torres, Mariona Crespo  Asín, Alexandra Crespo Asín,  Julia  Ricart  Cuyàs, Martina Perez Prados, Lucia Torres

Equip tècnic:

Guillem  Artime Vila,  Lluc Gabarró Parramon,  Miriam Ferreri Riera, Diana Llari

Cròniques de l'equip
SESE 64 - 65 PAIDOS ASFE SESE 67 - 50 CN Caldes El Mini A femení aconsegueix la tercera posició en la final a quatre d'A2 disputada el passat dissabte a St Fruitós del Bages. Dos partits molt competits fan que podem aconseguir la classificació pels campionats de Catalunya del
Acabem la lliga regular amb una victòria que ens permet classificar-nos per a la final a quatre d'A2. Felicitar a l'equip per la feina feta i amb ganes de més. #ForçaSESE
Promises Mataró CupBoet Mataró 46 - SESE 40SESE 36 - Montessori 31SESE 57 - Maristes Ademar 17SESE 50 - Montessori 35Boet Mataró 34 - SESE 41 El MAF es proclama campió del Torneig Promises Mataró Cup després de disputar cinc competits partits amb un balanç de quatre victòries i una
Partit emocionant i distret amb derrota de les locals contra les líders del grup. Ho hem tingut a tocar però les rivals han sigut més efectives. Seguim! #ForçaSESE!
Partit molt seriós de tot l'equip on aconseguim portar la iniciativa del marcador en tot moment. Seguim! #ForçaSESE
Sumem la segona victòria consecutiva després d'un desplaçament complicat. Bona actitud i concentració de les noies fan que dominem el marcador des del segon quart. #FORÇASESE!
Després d'un inici dubitatiu i amb errors que ens castiguen aconseguim donar la volta i emportar-nos la tercera victòria com a locals. #Força SESE!!
Derrota merescuda davant un bon equip que ens ha fet estar incòmodes en tot moment. Després d'una primera part igualada no hem estat a l'alçada en la segona. Cal créixer i sumar. #Força SESE!
Victòria contundent contra un rival molt físic. Hem mantingut la concentració durant tots els períodes i amb la participació de totes les jugadores hem resolt un partit que ens fa estar satisfetes. Seguirem creixent. #ForçaSESE!
Bona actitud malgrat la derrota. Aconseguim mantenir la competitivitat en els vuit períodes i arribar al final del partit amb opcions. Seguim.!! #ForçaSese!
Iniciem la nova fase contra un equip que ja ens havíem enfrontat. Millores puntuals en alguns aspectes, però les indecisions, inseguretats i poca ambició que tenim fan que estiguem lluny del bàsquet que volem i podem mostrar. Seguirem treballant. #ForçaSESE
Derrota dolorosa pel com s'ha produït. Arribem a la mitja part empatades però ens acabem enfonsant sense tenir cap tipus d'argument. Hem de créixer en caràcter, lluita i duresa. Força SESE!!
Partit molt físic on les nostres han demostrat un gran caràcter i ganes de guanyar el partit. Hem sabut aguantar fins a l'últim quart en el qual ens hem vist superades en tots els aspectes. A seguir treballant! Força Sese!!
Partit amb millores on ens hem vist superades físicament. Hem encarat el partit amb més ganes però tot i així hem de seguir treballant dur als entrenaments per millorar els grans detalls que ens acaben castigant. Força SESE!!
Tornem a perdre de forma clara en un partit on després d'un mal inici no tenim capacitat de reacció. No hi ha prou en posar-hi ganes, hem de créixer en tensió i en intenció. Ho seguirem intentant. #ForçaSESE!
Partit dur amb molt de contacte físic que s'emporten les locals. S'ha plantat cara i s'ha lluitat en molt moments. Passet endavant. Força SESE!!
Finalitzem la primera volta amb una nova derrota. Competim gran part del partit però ens acabem desinflant. Seguirem treballant per adequar-nos al nivell que requereix la competició. Força SESE!!
Millors sensacions tot i la derrota contra un rival superior. Hem de ser més valentes a l'hora d'encarar a cistella i tenir una millor lectura del joc. Seguirem treballant. #ForçaSESE!
Derrota clara en un partit que només ha tingut un color. Hem de ser més exigents en el treball del dia a dia i guanyar en ambició i atreviment. El marge de millora és ampli. #ForçaSESE
Segona jornada i primera victòria. De més a menys un altre cop i patint fins al final. Cal ser més constant. #ForçaSESE!
Exigent partit on es va de més a menys i ens acabem diluint. Seguim treballant. Força SESE!!
Nova victòria que ens manté amb opcions. Sortim reforçades després d'un partit dur on s'ha treballat de valent quart rere quart per anar eixamplant el marcador. Seguim treballant per corregir errors. #ForçaSESE!
Victòria del MAF on tot i tenir moments puntuals de menys intensitat hem aconsguit no desconnectarnos del partit gràcies a una bona actitud. De cara als següents partits cal donar-li mes importància al joc col·lectiu. Seguirem treballant per millorar per afrontar un bon tram final de la temporada. Força SESE!!
Derrota clara contra un molt bon equip que ha sigut millor que nosaltres en tots els aspectes. No hem tingut arguments per plantar-hi cara. Cal recuperar sensacions per afrontar el poc que ens queda. #Força SESE!!
Victòria per la mínima en un partit dur on les defenses s'han imposat. Masses pilotes perdudes i gran descencert ha fet que no estiguéssim còmodes. S'ha picat pedra per treure el partit. Cal millorar per encarar el q ens queda. #ForçaSESE!
Scroll al inicio