Mini A Femení

Jugadores:

Sara Gol Navarro,  Xantal Anglarill Romero,  Aina Anglarill Romero, Ivet Bueno Martínez,  Laia Aguilar Fernández, Nuria Castillo Sancho, Laia Toledo García,  Paula Cortes Torres, Mariona Crespo  Asín, Alexandra Crespo Asín,  Julia  Ricart  Cuyàs, Martina Perez Prados, Lucia Torres

Equip tècnic:

Guillem  Artime Vila,  Lluc Gabarró Parramon,  Miriam Ferreri Riera, Diana Llari

Cròniques de l'equip
Partit amb millores on ens hem vist superades físicament. Hem encarat el partit amb més ganes però tot i així hem de seguir treballant dur als entrenaments per millorar els grans detalls que ens acaben castigant. Força SESE!!
Tornem a perdre de forma clara en un partit on després d'un mal inici no tenim capacitat de reacció. No hi ha prou en posar-hi ganes, hem de créixer en tensió i en intenció. Ho seguirem intentant. #ForçaSESE!
Partit dur amb molt de contacte físic que s'emporten les locals. S'ha plantat cara i s'ha lluitat en molt moments. Passet endavant. Força SESE!!
Finalitzem la primera volta amb una nova derrota. Competim gran part del partit però ens acabem desinflant. Seguirem treballant per adequar-nos al nivell que requereix la competició. Força SESE!!
Millors sensacions tot i la derrota contra un rival superior. Hem de ser més valentes a l'hora d'encarar a cistella i tenir una millor lectura del joc. Seguirem treballant. #ForçaSESE!
Derrota clara en un partit que només ha tingut un color. Hem de ser més exigents en el treball del dia a dia i guanyar en ambició i atreviment. El marge de millora és ampli. #ForçaSESE
Segona jornada i primera victòria. De més a menys un altre cop i patint fins al final. Cal ser més constant. #ForçaSESE!
Exigent partit on es va de més a menys i ens acabem diluint. Seguim treballant. Força SESE!!

© SESE (Secció Esportiva Santa Eulàlia)