Mini A Femení
SESE 49 – CEJ Hospitalet 43 i SESE 82 – Maresme 79

Últims partits de la temporada i els dos amb victoria.

El partit vs Hospi va ser molt dur, amb un joc molt agresiu de l’equip rival que només podia aturar-nos amb moltes faltes. Nosaltres intentem penetrar i moure la bola però gairebé cada vegada ens feien faltes. Sabiem que haviem de jugar dures i així ho vam fer.

Vam ser capaçes de treure la seva pressió tot el camp i això ens va facilitar la feina. Bon partit contra un equip que ens va guanyar a camp seu.

El partit vs Maresme va ser molt diferent. Les defenses toves per ambdues bandes, que provocaven cistelles fàcils pels dos equips.

Semblava que el partit estava guanyat però un 7è quart horrible ens feia entrar a l’últim quart 2 abaix. La cosa es complicava més quan a falta de 4 minuts el resultat era -6. Però si una cosa ha demostrat aquest equip, és caràcter. El vam treure i vam poguer superar un Maresme que en tot partit va demostrar més actitud que nosaltres. Hem d’aprendre a jugar al màxim perquè qualsevol equip ens pot guanyar.

Balanç molt positiu de la temporada, quedant 6es (empatades amb les 5es) d’un grup A de 10 equips. Hem competit contra tots els equips, i una mostra d’això es que a casa, durant tot l’any, només ens han guanyat Almeda, Mataró i Sant Adrià.

Felicitar a totes les nenes per la gran temporada, per tota la feina i dedicació.
Felicitar també a l’staff tècnic, sempre compromès i amb molta il.lusió.

Força SESE!!!

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats i classificació fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio