Mini A Masculí
@cbhospitalet A 80 – 65 SESE

Acabem la primera volta de la fase prèvia contra els líders del grup amb un joc, per què no dir-ho, brillant. Gran intensitat en defensa que ha complicat el seu joc i sobretot el seu efectiu llançament des del perímetre de tres; superioritat en el rebot amb ràpids contraatacs o bona circulació de pilota en jugades estàtiques, ha estat la tònica de la primera meitat del matx. Llàstima no haver aprofitat totes les ocasions generades; ens hauríem anat al descans pel davant d’un marcador que hem deixat al descans un punt per sota (36-35)

A la segona part hem mantingut l’alt nivell de joc. Només un sisè i setè quart de desencert cara a cistella, amb parcials de 8-0 i 16-4 respectivament i els deu triples contraris (tot i haver estat compensats amb set nostres) , han impedit un resultat final favorable tot i la remuntada de l’últim quart (amb un excel·lent joc i parcial de 7-19);. 

Potser hem assistit al partit mes complert jugat fins ara. Toca seguir la tònica de millora demostrada les últimes setmanes i certificar-ho a la segona volta.  Ànims nois !!!;  Força Sese !!!

Scroll al inicio