Mini A Masculí – 15è Torneig de Mataro

Els dies 21 i 22 de setembre s’ha disputat el ja clàssic torneig internacional de pretemporada a Mataró on participen els millors equips de la categoria. En aquesta edició ha participat el mini A masculí que ha quedat en 12ena posició després de no poder aconseguir cap victòria. L’objectiu de l’equip era clar, veure el nostre nivell real al jugar contra els millors equips de la categoria.

En la fase prèvia, el SESE va quedar engrupat amb el Granollers i el Barça sumant dues derrotes considerables. El resultat dels partits van ser:

CB Granollers 92-28 SESE
FC Barcelona 76-32 SESE

El primer partit va estar marcat pels nervis i per un mal joc fruit de les indecisions i un molt mal inici que va marcar tot el partit. En canvi, en el segon partit (el millor partit del torneig sens dubte) va tornar a estar marcat per un mal 1r quart però el joc va canviar ja que el SESE va mostrar caràcter i competitivitat i va competir-li la segona part, arribant a guanyar el 4t quart per 8 punts.
En la segona fase del torneig, la fase dels encreuaments per determinar la posició final en el ranking del torneig ens vam enfrontar al CB Cornellà i el JAC Sants contra els que vam sumar dues noves derrotes però amb marcadors més ajustats. El cansament es va notar en els darrers partits on la intensitat i el nivell ja no eren els mateixos.
Els resultats de la segona fase han sigut:

CB Cornellà 65-39 SESE
SESE 50-61 JAC Sants

En resum, la valoració del torneig és positiva, tot i que el joc que hem mostrat es troba lluny del nostre nivell real i al que volem arribar. Ja sabem on som i què cal fer per assolir el nivell desitjat. Ara toca treballar molt dur. El torneig també ha servit per unir, encara més, l’equip fora i dins de pista, un aspecte que ens aportarà molts beneficis.
Per últim, volem agraïr l’ajuda de l’Àlex Esteban, jugador del mini B que ha pujat a ajudar-nos en tots els partits del torneig.
Força SESE!

Scroll al inicio