Mini A Masculí

Jugadors:
Ricard Benavent González, Arnau Giraldo Fornes, Marc  García Gallego, Jan Janeras Noguera, Pol Negrera Mira, Marc Martin García, Pol Sauqué Romeu, Martí Gaya García,  Alex López Méndez,  Hugo Sánchez Alcántara, Marc Vilanova Vila, Guillem Masanes Martínez.

Equip tècnic:
Nacho Gómez Tabares,  Ángel Mondéjar Moraleda,  Albert Buscarons  Adell, Ana García Roca.

Cròniques de l'equip
Partit intens. Hem tingut moments bons amb jugades treballades com equip i altres on ens compliquem el joc. Hem estat actius, hem recuperat pilotes i hem fet atacs encertats. Hem d'aconseguir un joc més ràpid i aprendre les posicions per entendre'ns millor a la pista. Seguim endavant, forts i contents.
Ens hem mantingut forts en un partit intens i amb moltes faltes. Hem aconseguit la victòria per constància, motivació i encerts a cistella. Hem de seguir treballant per aprendre a fer córrer la pilota i apretar més línies de pas. Força SESE!!
SESE Mini A masculí 65 - 93 Penya Mini A La poca intensitat i l'actitud d'uns i altres, ens ha portat a la diferència de marcador. Hem de ser capaços de gestionar la pressió a la pista quan tenim contrincants forts i agressius. La derrota ens ha ensenyat punts dèbils
Hem acabat la primera ronda de la lliga amb la cinquena victòria consecutiva. Ens sentim còmodes i amb ganes d'afrontar els propers partits amb la màxima il·lusió i intensitat. Hem de seguir treballant per estar forts, mantenir una bona defensa i convençuts de les nostres possibilitats. Felicitats equip! Força SESE!!
Quarta victòria consecutiva. Hem sortit a jugar forts i disposats a practicar la defensa que hem treballat aquesta setmana. Serem insistents fins que ens surti millor. Hem fet un bon partit però ens queda molt per treballar i millorar. Seguim endavant! Força SESE!!
  Tercera victòria consecutiva. Hem sortit a jugar lents i dormits. Un partit irregular, ens ha costat mantenir el joc dinàmic, hem perdut pilotes i hem estat fluixos de defensa. Seguim treballant. Força SESE!!
Segona victòria consecutiva. Hem sortit concentrats i amb ganes de guanyar. Ens hem vist amb major envergadura i capacitat per a fer el nostre joc dinàmic que estem aprenent. Amb força i rapidesa, una defensa inesgotable i uns atacs contants. Algun quart ens hem relaxat una mica per la diferència
Primer partit de la lliga on destaca el treball en equip. Tenim un equip tècnic i 12 jugadors espectaculars, intensos i implicats. Hem posat en pràctica tot el què hem treballat els darrers entrenaments i ens hem vist recompensats amb resultat que tant esperàvem. Bona defensa, bons atacs i contraatacs,

© SESE (Secció Esportiva Santa Eulàlia)