Mini A Masculí
Basket Almeda 53 – 79 SESE

Ens hem trobat un partit amb una pressió diferent de la que ens tenen acostumats els equips d’aquesta prèvia. Això ha permès fer circular molt més la bola als jugadors del SESE.
En defensa els blaus han pressionat des de línia 0 i en ocasions han estat forts a la línia de passe aconseguint contraatacs ràpids i transicions eficients.
Avui també més atents al rebot defensiu i ofensiu.
Durant bona part del partit ens han fet gaudir amb el joc col·lectiu que tots volem veure d’aquest grup: jugades treballades amb ordre i espais per tallar que han aprofitat per sumar punts decisius.
Tot i això encara s’ha de treballar la precipitació al llançament exterior tot i que avui la sort ha estat de la nostra part .
Ha sigut després del descans quan baixem el ritme, no juguem en equip i deixem que l’equip contrari fes la seva feina anotant punts fàcils guanyant un dels parcials però recuperem el nostre joc al 7é parcial.
Avui han demostrat que estan treballant molt i que de mica en mica estan creixent com a EQUIP i sobretot com a grup, i això és molt important: «Créixer junts ens farà més forts!!!»
Força SESE!!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio