Mini A Masculí
CB Esparraguera 34 – SESE A 73

El partit va començar amb un primer quart molt intens en defensa i en atac amb espais i moltes passades, el quart va acabar amb un 2-10 al nostre favor. El segon quart molt fluixos en atac, però bastant bé en defensa. L’equip local només va aconseguir anotar un tir lliure a tot el quart. La majoria del quart va anar 1-0 al seu favor però vam arreglar el quart amb dos contra atacs que van acabar en cistella. L’acumulat al final del quart va ser de 3-14 al nostre favor. El tercer va ser similar al primer i ens va fer allunyar-nos més al marcador, però el quart va resultar més equilibrat arribant al descans amb un acumulat de 14-31.
A la segona part del partit, el SESE es va imposar a tots els períodes arribant al final amb un resultat de 34-73.
La nostra superioritat en alçada i la intensitat demostrada ens va fer imposar-nos en el rebot. D’altra banda, ens vam carregar aviat de faltes i vam acabar amb dos jugadors eliminats. A estones, vam fer circular bé la pilota i vam trobar espais en atac i talls que van acabar en cistella o en falta de l’equip contrari.
La nota trista del partit va ser la lesió de l’Àlex Díaz al final del sisè parcial. La nova incorporació de la temporada, es va fracturar el radi, pel que estarà unes setmanes sense jugar. Molts ànims de tot l’equip. Esperem que es recuperi ben aviat. L’equip necessita la seva aportació.
FORÇA SESE!! FORÇA ÀLEX!!!
Resultats i classificació fase prèvia
Fotos de la temporada

Scroll al inicio