Mini A Masculí
GrupBarna1 50-100 SESE

Victòria molt treballada i forjada principalment a la primera part des d’una intensa defensa, transicions ràpides i una alta eficàcia en el llançament exterior que ens han permès agafar un important avantatge en el marcador en arribar al descans (28 – 65). En aquest període i com a anècdota destacar que els tres primers quarts han acabat amb tres triples bastant llunyans del Sese sobre la botzina que encara han donat més confiança als nostres jugadors i segurament ha minvat la moral del rival.
 
A la represa del matx, tot i la diferència en el marcador, els nostres jugadors han seguit concentrats i en aquesta ocasió no s’han produït desconnexions en el joc, així que s’ha pogut mantenir la diferència, tancar el marcador en el setè quart i acabar el partit amb aquest bonic i rodó resultat.
 
En aquest partit hem pogut veure intensitat, concentració, ajudes defensives i que si fem circular la pilota, passant i tallant fins a trobar la millor opció de llançament, les possibilitats d’aconseguir la cistella s’incrementen, conceptes que ens serviran per afrontar els pròxims partits de més exigència.
 
A seguir millorant i gaudint del bàsquet. FORÇA SESE!!
Scroll al inicio