Mini A Masculí
Juventud 93 – SESE 66

El darrer desplaçament de la temporada regular, contra el líder invicte de la categoria, era tot un repte per al nostre equip. A la dificultat del rival es van afegir les baixes de tres dels nostres jugadors. Les lesions han tornat a minvar la plantilla, com ha estat freqüent a la temporada. Esperem que en Jan, en Pol M. i en Bruno puguin tornar aviat a la dinàmica habitual de l’equip i que la temporada vinent tinguem més sort en aquest aspecte.

El partit va començar amb una gran pressió defensiva de l’equip local que ens va ser molt difícil superar als dos primers parcials, anotant només 3 punts a cadascun d’ells (parcials d’11-3 i 12-3).
L’escletxa de 17 punts a favor dels locals feia témer un resultat molt ampli en contra, però el tercer quart va suposar un canvi a la dinàmica, amb victòria visitant per 9-15, gràcies a un augment de la intensitat en defensa i de l’encert en accions u contra u en atac. Malauradament, al darrer temps abans del descans la Penya va aconseguir ampliar la diferència al marcador, amb un parcial de 14-6, en gran part, gràcies a una baixada puntual a la intensitat en defensa i pèrdues de pilotes dels nostres.
Ja al segons temps, l’equip va saber reaccionar i posar les coses difícils als locals. Tot i que tots els parcials van caure del costat del C. Joventut, ho van fer per diferència de 2 punts (6-4, 13-11, 10-8 i 18-16) i els nostres van exhibir caràcter per posar les coses difícils a un rival superior, que va haver de treballar de valent per superar-nos a la pista.
Tot i la derrota, marxem cap a casa amb bones sensacions respecte a l’actitud de l’equip.

Força SESE!

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats i classificació fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio