Mini A Masculí
SESE 53 – CB l’Hospitalet 103 

Últim partit de la temporada i de cistella petita. Amb quatre baixes.

El partit va començar amb errors defensius, mentre que l’atac tampoc anava del tot bé. L’equip contrari va aprofitar els dos primers quarts (1r 5-10 i 2n 2-6) per tenir una gran diferència en punts que va fer-nos abaixar el cap i enfadar-nos amb nosaltres mateixos.
El 3r i el 4t quart la cosa va empitjorar amb un resultat de (3r 4-16 i 4t 5-22). A la mitja part ja anàvem 38 punts per sota (16-54). Al 5è quart el treball va anar millorant amb un resultat favorable que els rivals no van passar de deu punts que era el nostre repte (13-9) aquest va ser l’únic parcial que vam guanyar. En els últims quarts van expulsar a tres jugadors primer en Bruno, després en Pol Segura i el darrer en Pol García.
A l’últim quart teníem en Santi amb quatre faltes que va aguantar tota la segona part (Bravo Santi) i vam poder acabar amb cinc a pista amb alineació indeguda.
Cal destacar una jugada que ja havíem vist al partit de Vic amb un altre jugador, aquesta vegada amb el jugador més alt que tenim a l’equip en Dario i l’última cistella del partit.
Encara que el resultat no va acompanyar ens emportarem el record d’un mate a l’últim partit de cistella petita.
#Força SESE!!!

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats i classificació fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio