Mini A Masculí
@UE Mataró 64 – SESE 58

Els més joves potser no recordeu una pel.lícula del 93 protagonitzada per Bill Murray i titulada “Atrapat en el temps”. Sí, ja sé que es tracta d’una crònica esportiva i no per el Fotogramas, però és que la pel.lícula en qüestió resumeix al “dedillo” les meves sensacions.

En ella, Bill Murray és condemnat a viure indefininidament el mateix dia (Dia de la Marmota) fins que no es produeixi al seu interior el canvi que necessita per poder avançar….no us sona?

Bé, un cop introduïda la crònica i disculpant-me per endavant per la meva ignorància sobre temes de bàsquet, aniré a parlar del partit. Tot i el resultat ajustat (com a l’anterior jornada) no puc limitar-me a dir “vinga nois”, “aquest és el camí” o “a la propera més i millor”. Sí que és cert que anem millorant coses com el no caure en jugades individuals, treure abans de que ens pitin 5 segons o deixar de banda els passes llargs a lo catapulta infernal. Però per contra, la zona, ampolla o com es vulgui dir, continua sent un lloc sota algun tipus d’encanteri que fa que els nostres nois no s’endinsin fins a cistella. El dia que perdin la por i es creguin a ells mateixos treient profit de les quantioses hores d’entrenament…aquell dia serà una altre història.
Hem d’oblidar-nos de llençar meteorits desde la zona de tres i començar a aprofitar la presència física d’alguns dels nostres, que perdin la por a entrar, que juguin al pase i que tallin…pero tallar mirant a pilota per favor!!! I sobretot canviar aquesta actitud de qui surt a jugar com si fos un xai cap a l’escorxador. El dia que facin això, disfrutaran del que realment són: GRANS!!!
Propera jornada: Joventut Badalona o el que és el mateix: dia de la marmota elevado a la enésima potència. A veure si aquell dia el despertador no ens aixeca amb Sonny & Cher i el seu “I got you babe”.
Força SESE!!!

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats i classificació fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio