Mini B Masculí
SESE 51-50 CB Castellar Negre.

Cronica de la semana cortesía  de Enric.

Una setmana després de la derrota fulgurant en la sortida al camp de Lestonnac, l’equip local, MINI B del SESE, s’ha retrobat amb una victòria molt treballada i travada contra l’equip CB Castellar Negre.
Durant el primer quart es va dominar el rebot amb cistelles fàcils. En el següent quart, l’equip local va sortir amb la mateixa intensitat durant els tres primers minuts. Després, l’alta pressió de l’equip visitant va fer que el nostre equip tingués moltes pèrdues de pilota. En l’últim període de la primera part, vàrem veure una millor versió dels nostres tiradors, fent un quart de triples i proporcionant així un avantatge considerable, arribant al descans amb una diferència de dotze punts.
Res més lluny de la realitat, començant la segona part la intensitat de l’equip visitant va sorprendre l’equip local capgirant la dinàmica del partit i guanyant els dos següents quarts, posant-se per davant en el marcador.
En els dos darrers quarts, els nostres nois van augmentar la defensa ocasionant contraatacs efectius i acabant l’equip local del MINI B del SESE amb una victòria ajustada d’un punt.

Parcials: 10-4, 1-3, 2-4, 11-3, 7-10, 0-12, 8-7, 12-7.
Mitja part: 26-14. Resultat final: 51-50.

Resultats i classificació fase prèvia
Fotos de la temporada

 

Scroll al inicio