Mini B Masculí
Lluïsos Gràcia 66 – SESE 44

Parcials: 0-9, 2-6, 5-2, 6-6, 9-4,14-10, 16-2, 14-5

El segon partit de la segona volta de la lliga de l’equip Mini B del SESE es va saldar amb una duríssima derrota immerescuda al camp dels Lluïsos de Gràcia. Malgrat el que es reflexa en el marcador final, el Mini B del SESE va començar el partit amb més concentració que els locals, els quals van tenir més errades en el tir i entrades fàcils fallades, propiciant un fàcil rebot a l’equip visitant que va culminar en un contraatac ferotge. Així doncs, en els dos primers quarts els nostres gladiadors varen agafar un considerable avantatge en el marcador, sorprenent a l’equip local.

En els següents quarts, abans d’arribar al descans es varen anivellar les forces, gràcies a errades arbitrals incomprensibles, no sent imparcial cap a les dues bandes, més favorable cap a l’equip local que al visitant.

Ja a la segona part del partit, l’equip dels Lluïsos de Gràcia va revertir la dinàmica del joc amb més intensitat i més faltes (que ara sí que es xiulaven), mentre que el Mini B del SESE esgotat no va parar de lluitar, intentat recuperar pilotes fins al final.

Així doncs, immerescuda derrota lluitada fins al final del conjunt entrenat per l’Helena i la Núria del Mini B del SESE i merescuda victòria dels Lluïsos de Gràcia que guanyen amb més força al final del partit.

Força SESE!!!

P.D.: amb tot, no s’ha de parlar de l’àrbitre, però amb la meva humil i sincera opinió, el que crec que s’hauria de fer és ensenyar als nanos a jugar, divertir-se i competir, per què dic això… perquè si un equip va guanyant de 15 ó 20 punts no has de deixar de xiular les faltes en contra per anivellar l’encontre…

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats i classificació fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio