Per a tu, Montse

L’octubre del 2010, el nostre club va organitzar un petit, entranyable i molt merescut homenatge a la “ nostra Montse “. Penso que cal comentar una mica més a fons el seu historial per entendre que ha estat i és una molt important part de la nostra història.

La Montse pels voltants dels anys seixanta, forma part com a jugadora dels primers equips de bàsquet femení del SESE. Poc desprès és núvia i esposa d’un jugador històric i guardonat del nostre club ( en Dani ), germana del recordat Faustino que va ser delegat d’equip molts anys, mare de tres bons jugadors ( en David, la Gemma i la Laura ), per si no tingués prou també es converteix en “ sogra “ d’un altre gran jugador i persona ( en Maiol ), autor del llibre “ 50 anys d’història del SESE “, i per rematar-ho tot ha treballat a la secretària del club quasi 20 anys.

La nissaga Hernández – Alba o Alba – Hernández, és una de les més importants del nostre club.

Persona sempre amable, amb un somriure quasi continu i disposada a ajudar-te. Voldríem donar-te aquest petit homenatge en forma d’agraïment de tota la meva família, i en especial de L’avi si pogués. De ben segur allà on sigui l’hagués agradat fer-te una forta abraçada pel que ens has obsequiat durant tots aquests anys d’amistat.

Ens agradaria Montse que guardessis aquest petit escrit per que tinguessis sempre present que tots t’estimem.


Molts petons

Joan Aldrufeu ( soci nº 9 ) i família

Scroll al inicio