17161

21/04/2022

💣NEXT LEVEL GIGANTES

🥁Arriba el millor TRAINING CAMP d’Europa a Catalunya per potenciar les teves condicions específiques i convertir-te en un jugador complet.

🎖️STAFF TÈCNIC: Entrenadors de categoria FEB i amb un currículum ampli a escala mundial: Albert Illa, Erazem Lorbek, Alex Formento, Cesar Camara…

⛹🏿Treball tècnic: Entrenaments amb grups molt reduïts, on es treballaran condicions essencials i específiques. 12 hores de 100% bàsquet diaries.

💪🏻Preparació Física: Treball diari de preparació física enfocada només al bàsquet, en finalitzar el campus disposareu d’una rutina individualitzada per poder completar el treball durant la postemporada.

Treball psicològic: Comptarem amb una comissió de professionals per ajudar al jugador a millorar des de la vessant emocional d’una forma individual.

✨Nivell: jugadores i jugadors en edat infantil, cadet i junior d’un nivell interterritorial, preferent B o preferent A.o equivalents a la resta del territori espanyol. Només 100 places en total!!

🕜Dates: Del 4 al 10 de juliol.

📌 Lloc: Les instal·lacions d’Olot: 6 pistes de bàsquet, dos gimnasos, piscina per fer recuperació… entre altres equipaments.

💵 Preu: 550€ preu estàndard.
💵 Preu: 520 € si formes part d’un dels nostres clubs associats amb el codi descompte: CLUB2022

ℹ️Tota la informació: https://bit.ly/3Ip3mpI