Nou acord col•laboració

🤝 @460levelup i el Pavelló Ramón Aldrufeu, hem arribat a un acord per poder potenciar el bàsquet a les instal·lacions de Virrei Amat on el @sese_basquet realitza la seva activitat.

🏀 Durant les properes vacances de Nadal, Setmana Santa i Nadal i en col·laboració amb @3.60method, podrem gaudir dels seus campus 🔝 En aquest campus tindrem entrenadors NBA, metodologia exclusiva, visita de jugadors estrella, entrenaments en anglès i moltes sorpreses més…

L’acord també inclou la planificació de tactificacions amb entrenadors professionals com ja hem fet aquest pont del Pilar.

🤝Des del pavelló, 460 i @sese_basquet anirem construïnt una sinergia que sense cap mena de dubte farà créixer als nostres jugadors i entrenadors, arribant a poder oferir també formació en diferents àmbits i destinada tant al col,•lectiu de famílies com de cos tècnic.

🤝Aquest acord es va retificar la setmana passada amb la visita de l’ajudant de la selecció espanyola Luis Guil conjuntament amb una part de la directiva del SESE.

🚨En els propers dies us seguirem avançant notícies

Scroll al inicio