Premini A Masculí.
ADE Fuster 73 – SESE A 23

Avui l’equip Premini A ha jugat el primer partit de la temporada amb fred d’hivern. I sí, els nens han entrat ben freds al partit, malgrat l’escalfament previ.

Hi havia l’expectativa a l’ambient de poder disputar un partit més o menys igualat, després d’haver perdut l’anterior partit amb el Fuster per una vintena de punts (finalment guanyat per un problema d’alineació).

Com tota expectativa, ens basàvem en que els nens ho poden fer molt bé, només cal veure els entrenaments. En que podíem competir al rival, ja que aparentment la distància no era inabastable. I finalment, en que les ganes d’aconseguir-ho ens portarien a un bon resultat.

Però no, la realitat és que hem trobat un rival dur, ràpid, àgil i que jugava aprofitant tots els límits. El SESE ha entrat fort en els primers instants, però els primers encerts del Fuster han fet aflorar els pitjors fantasmes i els nens del SESE no han aconseguit la confiança que necessitaven. Ni el bot, ni els passis, ni el tir, com tampoc la posició semblaven mostrar la confiança i la qualitat que es veu al pavelló de Borbó entre setmana. El Fuster ha mostrat superioritat i ha guanyat quasibé tots els quarts.

Probablement, el SESE no mereixia una derrota tant gran, però cal dir que el Fuster ha estat un gran rival i cal felicitar-los.

Per part nostra, caldrà seguir treballant, amb il·lusió i ganes de gaudir de l’esport i fer-ho molt bé. Força SESE!

Resultats i classificació fase prèvia
Fotos de la temporada

Scroll al inicio