Premini A Masculí
CB Mollet 63 – SESE 69

Últim desplaçament de la temporada, el el qual ens jugàvem la lliga amb el nostre rival , CB Mollet.
El mati ha començat amb un entrenament/joc que ha relaxat molt els nens abans de començar el partit, gran encert per part dels entrenadors.
Bé, el partit ha començat amb un dels millors quarts que ha fet l’equip aquesta temporada, molt intensos i concentrat amb una gran defensa i millor joc col·lectiu i sobretot molt encert, hem agafat una gran ventar he 4-16.
Els següents ja han estat mes igualats , el Mollet ha apretat mes i ens ha donat molta feina, però hem arribat a la mitja part amb una bona ventatge 31-41.
La segona part l’hem començat com la primera amb un molt bon primer quart molt seriosos i treballadors acaben amb un 41-56, i ja els últim tres quarts han sigut de molta lluita i molt nervis , amb un intent de remuntada per el nostre contrari q ens ha apretat molt però els nens han aconseguit la serenor per arribar bé al final i aconseguir una gran victòria en un camp molt difícil per 59-64.
Felicitar molt els nostres nens que han guanyat la seva primera lliga , arribant al final de temporada sent sobretot un gran equip per sobre de les individualitats que es que els ha donat la victòria , felicitar també el cos tècnic que va agafar unes floretes fa dos anys i els han convertit en un gran equip fort.

Força SESE!!

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats i classificació fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio