Premini A Masculí
SESE 68 -AB Badalones 52

Un gran dia de bàsquet a casa.
Partit de tornada que ja suposàvem molt complicat, doncs teníem com antecedent un partit d’anada on el rival va ser capaç d’anul·lar completament el nostre equip . On varen patir una derrota arrolladora de quasi 50 punts. Però avui ha estat molt diferent i desde el minut cero han sortit molt intensos tant en defensa com en atac. Amb la convicció que podien guanyar si s’esforçaven al màxim. Acabant el primer quart amb un bon 6-1, han seguit sense afluixar . Però davant tenien un bon equip que no estava disposat a deixar-se guanyar sense lluitar. Així que han seguit apretant i forçant que els nostres no abaixessin la guàrdia. Prova d’això és, que han seguit lluitant tots dos equips sense què ningú fos capaç d’aconseguir una diferència de més de 5 punts a favor i deixant el partit molt obert.
Fins que en el 6è han aconseguit un bon parcial de 11 a 4, deixant el marcador general amb una diferència de més de 12 punts. A partir d aquí, en els dos últims quarts, els nostres han seguit treballant; defensant , robant pilotes i amb unes bones jugades en atac.
Finalment han aconseguit un gran resultat, una gran victòria , molt treballada.
Així que, un gran dia, per sentir-se orgullosos del què han aconseguit i per adonar-nos del què són capaços de fer si surten amb la intensitat i la concentració que es requereix.
Enhorabona a tots i ha seguir en aquesta línea.
Visca el SESE!! Bravo Premini A!!!???

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats i classificació fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio