Premini A Masculí
SESE 69 – CN Terrassa 42

El primer partit a casa de la fase regular ens ha deixat la segona victòria, continuant la dinàmica positiva amb la que s’iniciava aquesta volta la passada setmana, a la visita al C.B. Cornellà.
Tot i el clar resultat final, el partit va tenir emoció fins a la recta final del mateix, perquè el rival no ho va posar gens fàcil i es van alternar victòries i derrotes parcials en els successius períodes que van mantenir la tensió i van fer vibrar l’afició:
El partit va començar amb un primer parcial igualat (5-5) al que va seguir un segon on els nostres nois no van aconseguir encistellar i que va servir perquè els de Terrassa aconseguissin diferència al seu favor (5-13 al final del segon).
A partir del tercer parcial, va millorar el treball en defensa i l’encert en atac per part dels locals, aconseguint remuntar el marcador i arribar al descans amb lleuger avantatge al marcador (25-23) que mantenia l’emoció i feia preveure una segona part complicada.
A la represa, el primer parcial va resultar clarament favorable als nostres, que semblaven haver trobat la recepta per aturar el joc d’atac del nostre rival, aconseguint obrir diferències al marcador (36-24). El segon quart però, va començar de forma molt diferent: el nostre equip no va saber superar la pressió defensiva, concedint pèrdues de pilotes que van acabar en 2+1’s pel rival, que es va acostar al marcador amb un parcial de 11-0 a l’inici del període. L’equip va aconseguir canviar la dinàmica negativa a la recta final del quart, recuperant avantatge al marcador per arribar al final d’aquest amb un acumulat de 45-40 que mantenia l’emoció per a la recta final del partit.
Els dos darrers quarts l’equip va continuar la dinàmica positiva del final del sisè període, millorant l’encert en atac i treballant molt intensament en defensa per aconseguir el resultat final favorable de 69-42.
Un gran matí de bàsquet que ens ha fet gaudir dels progressos de l’equip en totes les vessants del joc, davant un gran rival, que no ho ha posat gens fàcil.

Força SESE!

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats i classificació fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio