Premini A Masculí
SESE 80 – Ipsi 30

El darrer partit de la temporada va començar amb un primer quart ajustat, on vam trobar a faltar la concentració defensiva que ha estat característica de l’equip aquesta temporada. Això es reflectia al primer marcador parcial (9-6).
Per sort pel locals, la defensa va augmentar la seva intensitat a partir del segon període, concedint poques oportunitats d’anotar al contrari fins al descans i mantenint el ritme anotador, el que ens va permetre anar eixamplant la diferència al marcador, arribant amb un favorable 40-15 al descans.
L’inici de la segona part ens va deixar un dels períodes més destacats de la temporada, amb un parcial favorable de 18-0, gràcies a una pressió defensiva excepcional que va propiciar recuperacions de pilota i cistelles fàcils dels nostres, que van desplegar un boc joc col·lectiu en atac, amb bones circulacions de pilota. Aquesta dinàmica va continuar al sisè període, on es va tancar el marcador.
Tot i això, l’IPSI no es va rendir i va aconseguir un setè parcial favorable (6-8), deixant bones jugades d’atac que van posar en dificultats la nostra defensa.
Un cop acabada la temporada, podem un balanç de la EXTRAORDINÀRIA feina feta: Més enllà de ser l’equip més regular del nostre grup, els darrers partits han fet evident l’evolució de l’equip, tant en el treball defensiu com en el joc col·lectiu en atac: la circulació de pilota i la mobilitat en atac han fet que l’equip sigui molt difícil de defensar i, unida a la progressió individual de tots els jugadors, els ha permès aconseguir anotacions molt elevades.
L’equip tècnic ha aconseguit fet créixer de forma individual els jugadors i, sobretot, de forma col·lectiva el conjunt de l’equip en les dues temporades de pre-mini. Des d’aquí el nostre reconeixement i agraïment per la dedicació de tots: ÁNGEL, JORDI, PEDRO, HUGO, ISSA… Un plaer i una sort haver-nos trobat. Força SESE!

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats i classificació fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio