Premini A Masculí
SESE A 36 – 51 ADE Fuster A

(Resultat oficial 2-0) Primer partit a casa de la fase prèvia, contra un dels rivals més complicats del nostre grup, pel que fan pensar els resultats de la primera jornada.
El partit va començar amb dues baixes per lesió al nostre equip i el debut al premini A d’en Pau (premini B), que va aportar coses molt positives al conjunt. Per la banda del rival, el fet de ser només 8 jugadors i patir una eliminació per 5 faltes personals farà que es doni la victòria als nostres, tot i que el resultat a la pista va ser contrari:
Els primers quarts van començar amb força igualtat, amb lleugera avantatge de l’equip visitant, que es va veure neutralitzada per un parcial de 6-0 al tercer període, que es va tancar amb avantatge pels nostres.
A partir del quart període, la precipitació dels nostres en atac va provocar pèrdues de pilotes per passes o per passades defectuoses que permetien contra atacs i cistelles fàcils del rival. Així, es va arribar al descans amb avantatge pel ADE Fuster (17-21).
A la segona meitat, es va mantenir la tònica de pèrdues de pilotes que van restar oportunitats en atac al SESE i van deslluir el bon treball general en defensa.
Tot i això, el resultat mostra que, minimitzant la precipitació i les pèrdues de pilotes, l’equip pot competir a un alt nivell en aquesta fase prèvia.
Força SESE‼!
Resultats i classificació fase prèvia
Fotos de la temporada

Scroll al inicio