Premini A Masculí
Salle Manresa 56 – SESE A 89

Un atractiu i matiné encontre al Bages.

Aquest partit de tornada a casa dels manresans va començar amb un frec a frec ajustat entre ambdós equips, on els de casa amb tirs exteriors amb elevat encert aconseguien imposar-se en el primer vuitè.
A partir del segon quart, la intensitat defensiva dels blaus va permetre un augment del robatori de pilotes que facilitava contraatacs ben trenats o atacs estacionals amb bona circulació fins a trobar l’espai adequat de penetració en una defensa dels blanc-i-vermells prou cenyida. Així es va poder arribar a un final del segon temps havent capgirat el resultat però amb només 3 punts a favor dels barcelonins.
Va ser en el 3r vuitè on ja es va materialitzar una distància de dos dígits en el marcador, situació que malgrat l’excel·lent competitivitat dels manresans que els va permetre seguir a només 13 punts de distància en acabar el 4t temps, ja es mantindria durant la resta de l’enfrontament.
La tònica va tenir la seva continuïtat en un 5è temps on l’Ivan del SESE ens va regalar una perla de “triplàs” llençat en l’últim segon des de mig-camp amb el que va permetre superar una diferència de 20 punts en el marcador.
Aquesta tendència aconseguida amb la tenacitat defensiva grupal i les treballades circulacions en atac dels visitants van impulsar la diferència fins superar els 30 punts en acabar el 7è temps, per tancar un resultat final amb un distanciament de 33 punts com a visitants contra un bon equip a qui, encara no fa ni 3 mesos a casa, ens imposàvem amb una menor diferència, fet que evidencia el bon treball dels entrenadors dels de Santa Eulàlia aflorant el bo i millor dels nanos.

Gracies per fer-los gaudir de l’esforç en l’esport.

Força SESE!!!

Aquí dos supertriples, un de cada equip

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats i classificació fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio