Premini B Masculí
AESE 76 – SESE 27

Visitàvem la difícil pista de l’AESE en un matí de dissabte marcat pel pfred polar i sabent que ens enfrontàvem al líder de la lliga imbatut.
Després d’un bon escalfament per entrar en calor va començar el partit d’una manera igualada on els del SESE vam posar les coses molt difícils als de l’Hospitalet. Uns primers quarts amb pocs punts va mostrar que semblava que hi hauria igualtat en el partit, però llavors vam baixar el ritme i van començar a patir moltes desconnexions en defensa i un atac poc fluid, fruit de la intensitat física de l’equip rival.
Enlloc de lluitar i intentar suplir la diferència física amb ganes i intensitat, ens vam fer petits i poc a poc vam anar deixant a l’AESE fer el seu partit.
Hem de tenir clar que tot i que els rivals siguin superiors físicament i siguin més bons, hem de lluitar sempre i donar el 100% en tot moment.
Només queda una solució, treballar per revertir la situació. Aquest dissabte no tenim lliga però disputarem un partit amistós per poder mostrar la nostra millora i l’ambició que tenim com equip per créixer i millorar dia a dia.
Força SESE!!!

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats i classificació fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio