Premini B Masculí
CB Prat A 48 – SESE B 50

Després de mesos de treball comencem a recollir els fruits, el Premini B del SESE ens vam estrenar en victòries aquest passat dissabte en un èpic i molt competit partit a la pista del Prat.
El començament ja ens va fer veure que gaudirem d’un bon partit sobretot dels de Virrei que van sortir a totes, amb una gran defensa que provocava multitud de pèrdues del rival i amb una gran actitud de lluitar i mossegar totes les pilotes. La cosa pintava molt bé, però llavors va arribar la reacció del Prat, que va pujar el ritme i la intensitat i va tornar a posar-se al partit.
Tots els quart van estar molt igualats, excepte el primer que va ser pels de Nou Barris i el cinquè, pels del Prat. Llavors vam arribar a l’últim quart del partit amb el marcador igualadíssim.
Els del SESE ho tenien clar, volien la victòria i això van fer, tornant a exhibir una gran defensa que ens va proporcionar un parell de canastes fàcils que ens van permetre guanyar el partit.
I el millor de tot, és que el partit va ser el resultat d’una molt bona setmana d’entrenaments. Cal seguir en aquest camí per no canviar la dinàmica de treball i seguir jugant els partits com ho vam fer aquest cap de setmana.
Força SESE!

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats i classificació fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio