Premini B Masculí
SESE B 56 – Caldes 68
Joventut 70 – SESE 38

Cap de setmana de doble jornada pel premini B masculí, ja que vam disputar el partit corresponent al cap de setmana del 23-24 de febrer contra el Cn Caldes i el partit de la setmana anterior que vam aplaçar a aquest diumenge.
Els dos partits ens fan passar d’un balanç positiu de 2-1 a un balanç negatiu de 2-3.
El primer partit va tenir dues cares ben diferents: una primera part on vam jugar tous i poc concentrats en defensa, tot i que en atac vam saber moure una mica la pilota i jugar amb espais; i una segona part on vam fer un canvi de xip i vam apretar en defensa, vam treballar més la línia de pase. El problema és que la diferència en el marcador ja era bastant gran i només vam ser capaços de reduir-la fins els 12 punts. Aquest partit ens ha de servir per entendre que s’han de jugar tots els minuts, des del minut 0 fins el xiulet final de l’àrbitre.
Diumenge vam realitzar el 2n partit en el pavelló Olímpic i més o menys, va succeir el mateix que el dia anterior. Vam començar fluixos i fora del partit i poc a poc vam anar entrant en partit; el que passa que la penya no va deixar en cap moment que ens apropéssim en el marcador amb un joc molt ràpid que no vam saber frenar.
Les conclusions que podem extreure són molt clares: tot i la molt bona setmana d’entrenaments, si al partit no anem al 100%, ho donem tot i estem concentrats, costarà que surtin les coses.
La setmana vinent tornem a tenir festa, aprofitarem per treballar sobre els errors i seguir creixent com equip i individualment.
Força SESE!

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats i classificació fase regular
Fotos de la temporada

 

Scroll al inicio