Premini B Masculí
SESE 74 – B.Bufalà 98

Ultim  partit de la temporada pel premini B del SESE que, tot i no mostrar una progressió en quant a resultats, la millora dels jugadors i de l’equip és molt bona.
Enfrontàvem el darrer partit amb ganes de mostrar tot allò que hem après i així va ser en els 6 primers quarts. Vam mostrar un joc molt colectiu en atac amb accions on dominaven els pases i el moviment sense pilota i uns contraatacs estructurats i ben finalitzats. La defensa no era la millor però hi era, aconseguiem mantenir la posició defensiva i fins i tot, bloquejar algun rebot.
Una llàstima que tot això desaparegués en els dos últims quarts on vam baixar sobretot la nostra exigència defensiva i el nostre atac no va ser tan fluït.
Estem molt contents per la progressió dels jugadors i com, poc a poc, van convertint-se en jugadors de bàsquet. Estem segurs que aquesta generació donarà moltes alegries al club.
Finalment, volem agraïr el suport de les famílies en tot moment, mai deixant d’animar, ni en els pitjors moments! Gràcies!
Força SESE!!

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats i classificació fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio