Presentació 2012 – 2013

Setembre.
Sant tornem-hi.
Tot torna a començar.
Les vacances es van acomiadant i hem de sobreposar-nos per a la tornada a la rutina del dia a dia.
Colrats pel sol i un somriure – en molts casos postís – retrobem amics i companys de feina. Un déjà vu ens envolta, però ens refem i tirem endavant.
Setembre, tornada, feina altra vegada, qui la tingui – i que duri -, començament de l’escola, despeses exagerades, retallades, sentiments d’injustícia, indefensió ….

Tan fosc és el setembre? No!
Les vacances s’acaben. Bé, ja era hora! Vull tornar a veure els amics, els companys de l’equip. Vull saber els calendaris, JA!
Setembre és molt llarg, sempre és massa llarg. Vull jugar, vull fer bàsquet, vull competir, vull, vull, vull…
Vull anar a la PRESENTACIÓ

Tot sembla igual i tot és diferent. Abans de començar l’escola la gran família del SESE ens retrobem de nou. A la Presentació un és conscient que no pertany a un sol equip, el seu equip. Mira al voltant i tot és blau. Blau com jo! – pensen molts- . Nens i nenes, nois i noies, petits i grans tots units per un esport i uns colors. La Presentació fa Club. Què deu pensar un o una pre-mini quan veu els sèniors? I els o les sèniors que algun dia han estat pre-minis?
La pista plena d’equips, enguany …… . Jugadors, entrenadors, gent del SESE- els nouvinguts i els gats vells, tots junts fem 60 anys. Seixanta anys de SESE, de bàsquet en blau, de tensions i alegries, de parròquia i pavelló.
Som un Club de Bàsquet i la Presentació és el punt de partida oficial de la desitjada nova temporada. Algú d’un altre Club em comentava que valia la pena suar dins el pavelló per a veure la munió de jugadors i jugadores, la gran quantitat de persones que arrossegava el SESE; i sentia una sana enveja en copsar la companyonia i alegria que es respirava a la grada – malgrat la calor-. Em va fer sentit orgullós del meu Club: el SESE.
Aquesta Presentació va ser especial. No sempre a les Presentacions tenim pastís! Moment inoblidable, record inesborrable l’aparició dels més petits amb globus dels nostres colors i un immens pastís d’aniversari i …. la bufada dels nostres grans capitans. Visca el SESE!!! Un gran dia a recordar aquest 11 de setembre de 2012.

 

Scroll al inicio