Presentació 2013 – 2014

En un club com el SESE, de barri, modest, pocs són conscients de la seva magnitud, de la seva labor, de la seva importància. Les persones que ho componen acostumen a coneixer solament una petita part, la dels equips amb els quals coincideixen en partits i entrenaments.

Només un dia a l’any, el de la presentació dels equips, un esdevé conscient de la dimensió del SESE, de la gran quantitat de gent que mou entre jugadors, tècnics i seguidors.

La desfilada dels equips mostra moltes cares d’il·lusió entre els jugadors, i també, en les graderies, repletes de fervents pares. Els jugadors majors es mostren com a referents pels joves que els segueixen.

A poc a poc, el pavelló es va omplint d’aplaudiments. De fons, els noms de jugadors i tècnics van sonant. La pista va canviant de color, el color del SESE … SOM BLAUS!

I al final, un emotiu tancament. La sortida dels nostres dos sèniors A, els nostres principals estàndards, i agafats de la seva mà, els nostres preminis, els jugadors més petits del club, el nostre futur.

Pell de gallina pels que sentim aquest club, pels que som del SESE.

Només queda desitjar-vos a tots una gran temporada, repleta de bon bàsquet, inoblidables moments i duradores amistats.

24 equips, 250 jugadors, 50 tècnics,…. i una afició enorme. Ets gran SESE!!

Scroll al inicio