Presentació de la temporada 2016 – 2017

Magnífic l’aspecte i l’ambient que es va viure dimecres durant la presentació del equips de SESE per a la temporada 2016-17.
Aquest any són 9 equips femenins, de premini a Copa Catalunya, 12 masculins, també de premini a Copa Catalunya i 1 de Specials. Jugadors, entrenadors i delegats han anat sortint a pista. Els últims a fer-ho, plegats, els més grans i els més petits. En total, més de 240.També aquest any i per primer cop, els Specials formen part plena del nostre club, del SESE.

Precisament els Specials SESE Spurs han protagonitzat el partit de la presentació dels equips. S’han enfrontat a l’Acidh Lluïsos de Gràcia. La victòria dels blaus ha estat clara des d’el minut 1.
L’acte ha comptat amb la presència del Vicepresiden de la FCB, Sr. Josep Nadal, del President de la FCEspecials per a persones amb discapacitat, el Sr. Francesc Martinez, també del Sr. Alexandre Angosto, Gerent de la Federació ACELL i del Sr. Victor Fernandez, pertanyent a la Junta directiva de la mateixa federació.

Tanmateix ha estat amb nosaltres i s’ha endut un fort aplaudiment del club en plé, en Dídac Cuevas, soci del club i jugador cadet actualment del DSJuventut, que va formar part de la selecció espanyola amb la que va aconseguir aquest estiu la medalla d’Or de l’Europeu Sub-16 a Polònia i que sempre recorda el seu passat al SESE, on es va formar i crèixer com a jugador i on segueix compartint grans estones.

Durant la presentació tots els equips s’han fet la foto oficial de la temporada i, per acabar, s’ha fet la foto amb tots els equips asseguts a les grades. Gràcies als fotògrafs per la seva col·laboració.

Scroll al inicio