Presentació dels 28 equips del SESE

Ja fa setmanes que la temporada estava començada quan el 17 de novembre s’ha pogut fer la presentació dels equips del SESE. És un moment important per saber qui som, per a fer pinya, per a veure els sèniors i també els més petits, el futur del club. En total van desfilar 28 equips, més de 300 jugadors, equips tècnics, delegats, tot seguit amb atenció i il·lusió per les famílies i simpatitzants dels club.

Uns equips que van tenir el recolzament, a més de la Junta del SESE, dels representants de l’ajuntament. Hi van ser al pavelló Ramon Aldrufeu Dídac Ramírez, conseller d’esports de Nou Barris, Mario García diputat al Parlament de Catalunya i David Martínez, conseller tècnic del districte. Es va destacat la importància i el treball que fan els clubs de barri, no només en l’aspecte estrictament esportiu sinó també en el social.

Al llarg del matí, van tenir protagonisme tant la reivindicació de la igualtat de gènere com els dos equips special que hi ha al club, un dels quals juga en una lliga d’equips sense jugadors amb discapacitat.

L’acte va tenir moments que van aixecar somriures. Els globus formaven part de la cerimònia. I quan tots els jugadors estaven ja preparats a la grada per a la foto global, un dels petits va sortir a buscar-ne un. No cal dir que va ser com l’espurna per una desbandada de nens i nenes en busca de globus.

Les competicions s’aturen durant el Nadal però si que hi ha tornejos amistosos, dos d’ells al SESE, Premini i Cadet. I al gener, a tornar amb els entrenaments i continuar la temporada

Força SESE!!!

Scroll al inicio