REVISIÓ MÉDICA

TEMPORADA 2019 - 2020

Benvolgudes famílies,
Hem arribat al final de la temporada i des de la Junta Directiva i la Coordinació Esportiva estem preparant la propera temporada.
Us recordem que per poder fer la fitxa de la propera temporada heu de tenir el certificat mèdic esportiu.
És responsabilitat de cada jugador/a (dels pares i mares, en cas que el jugador/a sigui menor d’edat) fer-se el certificat mèdic esportiu i portar-lo al club.
Hi ha dos tipus de certificats mèdics, en funció de l’edat del jugador/a. Els jugadors/es nascuts/des l’any 2004 i posteriors (categories de Premini, Mini, Infantil i Cadet) necessiten el certificat mèdic que té una validesa de dos anys, i els jugadors/es nascuts/des abans de l’any 2003 (categoria Júnior i Sènior) necessiten el certificat mèdic que té una validesa d’un any.
El club, ha arribat a un acord de col•laboració amb l’empresa HCG SERVICIOS SANITARIOS, perquè els jugadors i jugadores del SESE vagin a fer-se aquest certificat a les seves instal•lacions a un preu de 22 € (revisió bàsica sense prova d’esforç), independentment del certificat que necessitin.

Les dades de contacte de l’empresa són:
HCG SERVICIOS SANITARIOS Telèfon: 93 106 13 03. C/ Sant Manuel 11 – 13 (Baixos) 08031 Barcelona
Horari: de 09:00 h. a 13:00 h. i de 15:00 h a 19:00 h.
Està al costat del metro L5 Vilapicina. A tan sols 6 minuts caminant del SESE
Per fer ús d’aquest servei NO cal reservar. Però es IMPRESCINDIBLE portar el DNI.
Recordeu identificar-vos com a jugadors/es del SESE, el dia de les proves.
Si els jugadors són menors d’edat és imprescindible que vagin acompanyats d’un adult.
No cal portar els impresos, us els facilitaran al centre mèdic, i també ofereixen la facilitat de poder pagar en efectiu o amb targeta.
Des del club voldríem deixar fetes totes les fitxes dels jugadors/es abans de marxar de vacances, per tant, us demanem que agilitzeu aquest tràmit i que porteu el certificat mèdic esportiu al club el més aviat possible.
Atentament,
La Junta Directiva i la Coordinació Esportiva.

Scroll al inicio