Salt dels Special a una lliga Sènior i TV3 ho explica

Dissabte 4 de febrer, 14:00, pavelló del SESE. Cita important pels socis i seguidors del SESE. No està en joc cap títol, sinó l’inici d’un gran repte del Special, jugar en una lliga sense jugadors discapacitats. I han de sentir que el club està amb ells, que tenen el suport de tots i que ens sentim orgullosos de la seva trajectòria i del seu esforç.

Per què noc contents amb ser Campions d’Espanya de clubs, d’anar primers a la lliga de la Divisió d’Honor d’Acell, encaren una etapa tant o més important que important que guanyar-ho tot. En aquesta no va lliga volen participar, saber estar, saber competir en igualtat de condicions amb els equips sense discapacitats. S’han preparat a consciència física i mentalment, sobre tot, per perdre, una circumstància a la que no estan gens acostumats.

És aquest un exemple pràctic d’inclusió, no de paraula, amb fets. I un exemple per a la resta del club i pels altres clubs.

Més elements per valorar la importància del que fan els Special del SESE, TV3 s’hi va fixar i un equip de reporters va estar dilluns passat durant el seu entrenament i faran un reportatge explican-t’ho als Telenotícies. Clicant aquest enllaç podeu veure tot el reportatge.

L’ambició d’aquest equip i del seu entrenador no s’acaba aquí, volen preparar-se per jugar a una lliga federada. El temps i el suport que rebin serà clau per a poder complir les seves aspiracions.

Força SESE!!!

 

Scroll al inicio