Sènior A Femení
SESE 55 – BARÇA CBS B 51

Últim partit de la temporada que va esdevenir una festa per la família blava. L’equip es jugava la permanència a la categoría de 1ª catalana i l’afició va respondre de la millor manera posible: omplint el pavelló i creant un ambient que va ajudar l’equip a assolir l’objectiu final. No va ser fàcil. L’equip rival va lluitar fins l’últim minut i la tònica del partit va ser com la dels dos anteriors. Marcador ajustat, nervis i emoció fins al final, però vam controlar el ritme gairebé tot el partit i uns grans minuts finals ens van confirmar com equip de primera.
Amb la temporada finalitzada toca felicitar a aquest grup que ha superat una temporada molt accidentada. També m’agradaria agraīr al sènior B i al júnior l’ajuda que ens han donat.
A nivell personal vull agraīr la confiança que va depositar en mi la junta per que agafés l’equip i a totes les jugadores, que han cregut en mi. Gràcies Samu per l’ajuda incondicional i Dídac per les teva saviesa. Gràcies Karina per ser la fan nº de l’equip.

Firmat: Jordi Buendía

PD: equip, acabem com vam començar… Amb Queen i DON’T STOP ME NOW!

dav
Scroll al inicio