Sènior A Masculí Lliga EBA
BàsquetCalvià 76 – MCNTEAM SESE 80

El Nostre Sènior es presentava a Mallorca amb bones sensacions després del partit de la setmana pasada i amb ganes d’estrenar el marcador de les victòries a fora de casa.

El partit començava amb molta anotació per part dels dos equips.

Cap dels dos equips aconseguia imposar la seva defensa. Així arribava el final del primer quart amb una anotació molt alta dels dos equips, 23-25.

El segon quart els dos equips han aconseguit adaptar les seves defenses, tot i l’encert en triples de l’equip mallorquí, el nostre equip ha pogut dominar per moments el ritme de partit i aconseguir anotar en transicions. El segon quart acabava 39-41.

El tercer quart la tònica ha estat la mateixa, domini per moments del nostre equip i de seguida. reacció de l’equip balear. Així arribàvem al 3r quart amb el marcador de 56-58.

L’últim quart el seu jugador interior Morales seguia fent mal a dins la zona i Valles des del 6,75 però tot i així els nostres jugadors, amb una anotació molt repartida s’han sobreposat als diferents moments complicats que hi ha hagut. A falta d’un minut, partit igualat que s’ha decidit amb els tirs lliures. En aquest important moment hem estat acertats des de la línia de 4,40 i ens hem pogut endur una gran victòria en un dels camps més complicats de la lliga.

#vamosSESEvamos
Força SESE!!!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio