Sènior A Masculí
Arenys 73 – SESE 60

Derrota del Sènior A en el darrer partit de la lliga.
Un partit en què ni uns ni altres ens jugàvem res, va agafar un ritme de joc estrany per a la categoria. La primera part va ser per al Sese, però a la represa el joc dels del Maresme va agafar ritme de pilota i es van ficar en el partit, remuntant-lo i fent que es quedés a Arenys.
Fer menció a tres jugadors de la casa per als que va ser el seu darrer partit: el Nacho Gómez, l’Aitor Andrés i l’Iván Aranda, que junt amb altres membres de l’equip han fet història al club fent ascendir l’equip des de primera catalana fins a Lliga EBA. Gran part d’aquesta trajectòria dirigits pel Carlos Espona, que també tanca aquesta etapa al capdavant del grup. Moltes gràcies, sempre sereu Blaus.
Moltes gràcies també a tothom que ha fet possible aquesta temporada i ha gaudit amb l’equip: Club, famílies, aficionats, tota la plantilla, staff tècnic i molt i molt agraïts a tots els jugadors del club que al llarg de la temporada ha ajudat en algun moment a l’equip entrenant i/o jugant, ajudant a pujar la qualitat d’entrenaments i adquirint experiència per a la seva carrera esportiva.
#LligaEBA #SomEBA #Afició #UltimPartit #Soparr #Basquet #TotSese #MareaBlava #Acomiadaments #Benbingudes

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio