Sènior A Masculí
AlfidenCB 68 – 77 SESE

1r desplaçament llarg de l’equip, a terres aragoneses, que acaba amb victòria després d’un període extra.
Es va iniciar el partit amb un primer quart en què els nostres tan sols aconseguien anotar 7 punts. En el segon quart la pilota trobava amb més facilitat el camí del cèrcol i l’equip trobava el seu ritme d’atac, en defensa encara hi havia força a millorar. Després dels primers 20 minuts de joc l’equip local s’emportava la primera meitat per 10 punts d’avantatge (33-23).
Els nostres no van perdre les ganes d’un viatge de tornada alegre i van sortir a la represa convençuts de la feina a fer. Tant és així que a la fi del 3r quart ja estaven tan sols a un punt dels locals. Un últim quart fluid en ambdues direccions va dur el partit a la pròrroga amb empat a 65.

5 minuts per decidir el guanyador del matx, que havia tingut un clar dominador a la primera meitat i havia canviat de color a la segona. Els de blau van seguir empenyent per endur-se el partit anotant 12 punts en aquest període extra i no permetent al rival anotar més que 3 tirs lliures durant aquest temps. Així arribava una victòria lluitada i patida des de la pista i la grada pels aficionats i aficionades que van acompanyar l’equip.
La nota negativa del partit se l’emporta l’Álvaro, que va patir una lesió al turmell en el seu partit de retorn a les pistes. Ànims Vareto, esperem que sigui lleu i puguis tornar a ajudar l’equip al més aviat possible.
Agrair a la Paqui la seva labor com a Community manager durant el transcurs d’aquests partits, que informa, per les xarxes socials del club (@Sesebasquet), de com evoluciona el matx quart a quart. I a l’Andrea, que va aplegar unes 25 persones amb seu directe a l’Instagram (@kentuuky) del final del partit, persones que indirectament estaven al camp empenyent cada acció de l’equip. I per descomptat a tots aquells i aquelles que vàreu decidir passar una tarda amb l’equip a la carretera i a pista.
#LigaEBA #LligaEBA #VamosSeseVamos #MésTruitesPili #ÀnimsVaro #SeguimTreballant
Força SESE!
Resultats i classificació
Fotos de la temporada
Video de les jugades del SESE més relevants 

Scroll al inicio