Sènior A Masculí
Martinenc 76 – SESE 81

Victòria del Sènior en el derbi de la jornada 15 de Lliga EBA disputat al Guinardó davant el F.C. Martinenc.

Els nois de Virrei arribaven al Guinardó sentint l’alè de l’afició que els acompanyava, tot i això el Martinenc s’anotava el primer quart del partit amb un avantatge de 25-18 gràcies al seu joc interior. Durant els següents 10 minuts els Blaus van començar a jugar en bloc, movent la pilota amb bones connexions que feien que els tirs entressin i aixecant l’afició que es feia sentir cridant #VamosSeseVamos. El bon joc i l’encert van ser suficients per a guanyar el segon quart (21-24), però no per a remuntar completament el desavantatge del primer quart, així, marxàvem al descans amb un 46-42 en contra, tan sols 4 punts que deixaven el partit obert per a la represa.

Els nostres van tornar al tercer quart amb les coses clares tant en atac com en defensa i això va fer que es tornés a guanyar el quart, per tan sols 4 punts en 10 minuts d’un tanteig baix (12-16), cosa que feia que es disputessin uns apassionants 10 minuts finals que s’iniciaven amb un empat a 58 a l’electrònic.

El Sese va seguir treballant de valent i en uns últims minuts disputadíssims amb parcials d’un costat i l’altre. Quan faltaven 22 segons, el Martinenc tenia la possessió de la pilota i preparava un atac per posar-se pel davant (els de Virrei anàvem tan sols 1 punt per sobre), atac que una bona defensa dels blaus va frustrar, recuperant la pilota i forçant una falta antiesportiva en la sortida del contraatac que deixava el partit gairebé enllestit.

Felicitar els nois per la feina feta durant la setmana, que com no pot ser d’una altra manera es reflecteix a pista a l’hora de la veritat. I agrair a tota l’afició que va pujar a animar l’equip, que es va sentir com a casa a camp dels locals; vosaltres sou el Sese.

Reportatge Beteve

#LligaEBA #LigaEBA #TotSese #MareaBlava #EquipIAfició #Derbi #SomdeVirrei

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio