Sènior A Masculí
Mollet 98 – 58 SESE

Derrota sense opcions a la pista del segon classificat de la lliga.

L’equip es presentava a Mollet amb més baixes de les desitjables que es van suplir amb minuts i experiència per a jugadors que debutaven a Lliga EBA i als que tant l’equip com el club no pot més que agrair el seu esforç i ganes d’ajudar al primer equip.

El partit començava amb una mala dinàmica que posava l’equip 11 punts per sota, que després d’un temps mort es va convertir en tan sols 1 punt de diferència abans que el Mollet tornés a agafar embranzida per distanciar-se en 8 punts a la fi del primer quart.

L’equip no va trobar la fluïdesa ni l’encert necessaris per agafar-se al partit en gairebé cap moment i això va fer que la distancia amb el rival anés augmentant cada quart, parcial a parcial. Això i l’encert del rival amb més d’un 50% en tirs de camp van fer que la diferència final fos tant amplia.

No podem abaixar el cap per un partit que no es competeix, seguim vius en la classificació i aquesta setmana ens visita un rival directe i complicat, al que ja vam ser capaços de guanyar a la seva pista a Saragossa. Esperem un pavelló ple de gent i d’ambient al qual l’equip s’ha acostumat i tant agrada a tots.

Dissabte 23 a les 18:15 Sese A – Alfindén C.B. al pavelló de Virrei.

Força SESE!!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio