Sènior A Masculí
SESE A 57 – Arenys 82

Derrota a casa a la volta de les vacances de Nadal.
Partit complicat el que es va viure aquest diumenge al pavelló Ramon Aldrufeu, l’equip no va acabar d’endollar-se en el partit en cap moment, a la fi del primer quart la diferència ja era de 8 punts i un rival amb una plantilla curta aconseguia més punts en contraatac que els blaus i imposava el seu ritme de joc. A la mitja part arribàvem amb una diferència de 15 punts en contra, però esperonats de poder sortir a la represa fent les coses bé i ficar-nos en partit.
No va ser així, el 3r quart s’iniciava amb dues cistelles seguides dels del maresme que feien veure’ls massa lluny en el marcador. Arribant a la fi del partit amb un 57-82 que deixa l’equip en 11a posició, però tan sols a una victòria del grup de 4 equips que hi ha per sobre.
Repetim la setmana vinent a Virrei, en un partit importantíssim per als interessos de l’equip, ens enfrontem al Barberà Team Values, equip que es troba per sota nostre i amb molta necessitat de victòries per sortir de les places de descens del grup. Us esperem a tots, omplim la grada de blau per abrigar l’equip en aquest mes fred. Dissabte a les 18:15 a Virrei.
#TotSese #SeguimTreballant #2aVolta #LligaEBA #LigaEBA

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

 

Scroll al inicio