Sènior A Masculí
SESE 69 – PalmaAE 64

Victòria i assoliment d’objectiu de temporada per al Sènior masculí. A falta d’una jornada per finalitzar la lliga regular l’equip s’assegura la permanència a lliga EBA per a la temporada vinent.

L’equip afrontava un matx decisiu a Virrei, amb un pavelló ple d’incondicionals per animar l’equip a assolir la fita. Començava el partit amb un primer quart força igualat en el que els dos equips deixaven veure les seves armes, arribant a la fi dels deu minuts amb un marcador de 22-19 per als locals. El segon quart va estar molt més travat, les defenses i els errors es van deixar veure i els de Virrei van treure’l per 13-8, arribant al descans amb un avantatge de 8 punts (35-27).

L’equip sabia que no hi havia res fet, calia esmenar errors per arribar a final de partit amb opcions de victòria i average (que ja donava la permanència). La volta a la pista al 3r quart no va ser la desitjada, i un Palma encertat en el tir exterior va ser capaç de remuntar els 8 punts de diferència, posant-se un punt per sobre en el marcador quan faltaven 10 minuts (57-58). Una jornada més l’equip entrava al tram final de partit amb tot per decidir i, aquest cop si, els nois del Sese van saber jugar un últim període que els va dur a la victòria, aconseguint que el rival no anotes en els darrers cinc minuts de partit. 69-64. Victòria i a esperar notícies d’altres rivals per confirmar que la feina estava feta.

L’average s’escapava per un punt i això feia que a Virrei estiguéssim tots pendents dels resultats dels rivals directes, una ja els sabíem (Martinenc havia perdut abans de finalitzar el partit del Sese), però ens en faltava un altre (Sant Josep de Badalona) que no va trigar molta estona a arribar per confirmar la permanència.

Una jornada més agrair a la gent del club la seva presencia i suport al pavelló, que no ha fallat mai en les cites més decisives de l’equip.  Fa goig veure tanta gent a les grades, al fons de la pista i d’en peus al passadís superior. L’equip us espera ja per a la temporada vinent.

#TotSese #SomEBA #MareaBlava #Afició #VirreiAmat #NouBarris #Equip #Motivacions #Objectius #Celebració #Albert #Spinnaker #Xina #Titus #Treball #Dedicació #Entrenaments #Linies #GentDeCasa #LligaEBA #LigaEBA

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio