Sènior A Masculí
SESE A 70–55 Andorra B

Victòria molt important del Sènior, sobretot tenint en compte els resultats de la jornada 11 en el grup C-B de la Lliga EBA.
Es plantejava un partit complicat i així es va demostrar en els primers minuts, en els que els andorrans agafaven les rendes del partit arribant a adquirir 10 punts d’avantatge en el marcador. El segon quart l’equip va sortir més endollat, aconseguint rebaixar la diferencia a tan sols 1 punt al descans.
La segona part es va tintar ràpidament de blau, aconseguint bones i castigant els errors del rival, obtenint un parcial al 3r quart de 19 – 8. Durant els darrers minuts els visitants es van apropar en el marcador, però la reacció dels nois de @carlosespona va dur a la diferència final de 15 punts.
No hi ha partit en el qual no s’hagi de treballar molt per aconseguir una victòria. Anem aprenent de la categoria de la lliga i dels equips als quals ens enfrontem.
L’equip té 15 dies fins al pròxim partit (desplaçament llarg i molt complicat a Mallorca) per recuperar jugadors i millorar aspectes del joc. Serà complicat trobar-nos amb la gent que vàreu venir a donar-nos suport aquest dissabte a Virrei, però se sap que esteu darrere empenyent cada minut de partit amb l’equip, gràcies #MareaBlava.
#VamosSeseVamos #SomEBA #SeguimTreballant #Afició #Club
Força SESE!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

 

Scroll al inicio