Sènior A Masculí
SESE A 76 – Barberà 70

L’equip torna a la senda de la victòria després d’una setmana de la visita de l’Arenys a Virrei.
Partit dur, davant un equip que es troba a la zona baixa que els de Nou Barris van saber controlar, amb una molt bona entrada en el partit, avançant-se en el marcador i mantenint durant uns minuts de poca anotació la intensitat i activitat defensiva necessària per mantenir als del Vallès per darrere, tot i arribar a la fi dels 1rs deu minuts tan sols un punt per sobre en el marcador. El següent període va dur l’equip a marxar al descans 1 punt per sota a l’electrònic, però amb la sensació que s’estava fent la feina correctament i la confiança de seguir treballant per treure el resultat desitjat en el partit.
El tercer quart va ser decisiu per als nostres, una bona sortida dels vestidors va situar l’equip amb 10 punts a favor seu, gràcies a una defensa que deixava el rival amb tan sols 12 punts a la fi del quart. Durant els darrers 10 minuts els de Barberà van apropar-se en algun moment al Sese, però la bona gestió de l’avantatge va fer que la victòria s’anotés al nostre quadrant de la classificació, per 76-70.
El pavelló de Virrei es va tornar a fer notar des de les grades recolzant l’equip, moltes gràcies de part de tots els jugadors i cos tècnic.
La setmana vinent tornem a tenir un partit molt i molt difícil, a la pista dels nostres veïns del Guinardó, el Martinenc, que ve amb una dinàmica positiva de 4 victòries seguides que tenim l’encàrrec de trencar si volem seguir progressant en la taula de calcificació.
Us hi esperem Dissabte, a les 18.00h al pavelló municipal del Guinardó per seguir donant suport a l’equip i treure junts una nova victòria per al nostre club.
#TotSese #Treball #Sacrifici #MareaBlava #Virrei

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio