Sènior A Masculí
SESE A 69 –76 CoalciSant Josep

El partit començava amb els nostres ben endollats, corrent contraatacs i trobant bons tirs que feia que en els primers 5 minuts de partit els de Virrei Amat estiguéssim 15 punts per sobre (25-10). Alguna cosa va canviar a partir d’aleshores que va fer que a la meitat del segon període el Sant Josep estigués un punt per sobre, tot i això l’equip va treballar i va aconseguir arribar a la mitja part amb un resultat favorable de 44-38.
La segona part del partit va agafar ja color groc, els blaus no vam ser capaços de trobar les millors opcions de tir davant de la defensa dels de Badalona, que remuntaven i anaven obrint una petita escletxa en el marcador, amb un parcial en el tercer quart de 9-21 que deixava l’equip amb males sensacions per afrontar l’últim tram del matx, que reflectia un resultat en el marcador a la fi dels quaranta minuts de 69-76.

No podem abaixar els braços en cap moment de partit, i els partits duren 40 minuts i em d’aconseguir mantenir l’ordre i la concentració defensiva durant tots ells. Seguim treballant i millorant setmana a setmana.
El cap de setmana vinent ens desplacem a Castelldefels (Diumenge 18.15), rival directe en la taula de classificació i partit important per continuar veient-nos a la part mitja de la taula i no perdre l’embranzida de principi de temporada.
Força SESE!
Resultats i classificació
Fotos de la temporada

 

Scroll al inicio