Sènior A Masculí
@somubsa A 86 – 61 SESE

Una setmana més iniciàvem el partit amb bones sensacions i per davant en el marcador, però l’alegria ens va durar més aviat poc davant d’un equip superior a nosaltres.

El partit va tenir poca història, davant d’un equip endollat com l’UBSA, capaç de trobar l’home sol amb passades molt ràpides i passant-nos per sobre en l’apartat rebotador afegit al bon encert en tirs. Per part nostra, molta dificultat per arribar a tot arreu, espessos en l’encert a cistella.

Cal que ens posem a treballar més i més dur per a sumar de dilluns a diumenge, convertint-nos de veritat a jugadors d’EBA que puguem sumar partit rere partit. No hem aconseguit encara una regularitat individual dels jugadors i quan la trobem serem equip per competir amb tothom.

Aquesta setmana vinent rebem la visita del colíder del grup, el Pardinyes amb el millor atac de la lliga. Sens dubte necessitem l’alè de tota l’afició per treure un plus i defensar la nostra pista de les victòries visitants. Dissabte 18:15 al pavelló Ramón Aldrufeu de Virrei.

#LligaEBA #LigaEBA #NoParem #ForçaSese #SomBlaus

Resultats i classificació

Fotos de la temporada

 

Scroll al inicio