Sénior B Femení
CB Cornella 57 – SESE 40

Aquest cap de setmana vam visitar el camp de les líders de la lliga. Veníem d’una setmana d’entrenaments molt treballada que es van reflectir al partit. Malgrat els 17 punts de diferència final, les sensacions amb les que vam acabar van ser prou bones.
Començàvem amb un primer quart per emmarcar, movent amb molta paciència la pilota i buscant un bon moment per acabar les jugades. Això, i un alt percentatge de tir, va fer que acabéssim guanyant el quart 15-18. El segon quart vam seguir amb la mateixa dinàmica de joc, però sense tant d’encert, fet que va fer que marxéssim al vestidor perdent de 5.
A la segona part la tònica va canviar, vam jugar més precipitades i no vam recuperar l’encert que ens exigia el partit. Això va fer que, tot i no baixar els braços en cap moment, les locals anessin agafant cada cop més distància al marcador.
A ningú li agrada perdre (a nosaltres tampoc), però acabem amb bones sensacions perquè en aquest partit es van veure coses que feia temps que no es veien. Això sí, cal seguir treballant per aconseguir jugar 40minuts a la nostra millor versió (i no només 20), se’ns posi el rival que se’ns posi per davant.
Ara ens ve una jornada de descans, i donarem inici a la segona volta. Tenim 15 dies per seguir currant per començar a un nivell màxim i continuar donant guerra. FORÇA SESE ???

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio