Sènior B femení
Cb Ipsi Tad B 55 – SESE 43

Sumem una altra derrota, en un partit que afrontàvem en condicions molt complicades i, que altre cop, hem d’agrair a les juniors que ens van venir a ajudar la seva disposició excepcional. 

Ens enfrontàvem contra l’equip que tenim just per a sobre a la classificació i al que intentem atrapar en victòries setmana rere setmana. El resultat final no fa justícia amb el que es va veure en pista durant tot el partit. 

Una vegada més, tant la lluita com la duresa van ser les protagonistes del nostre joc, amb una velocitat molt alta per part dels dos equips. Això ens va anar bé durant els dos primers quarts, en els que vam poder estar igualades amb les locals, amb parcials de 14-14 i 11-12, fent que marxéssim a la mitja part un punt per sobre. A la segona part, tot i seguir lluitant per mantenir-nos dins del partit, la nostra dinàmica va canviar, se’ns va fondre tota l’energia que teníem en els 20 primers minuts i no vam poder aguantar el ritme que ens exigia el partit. Vam perdre els dos quarts 16-9 i 14-8, fent que la diferència final no compensés el desgast final de les nostres jugadores.

Hem de seguir treballant per a que aquesta gana d’endur-nos els partits sigui consistent els 40 minuts, i poder aconseguir una victòria que ens resulti satisfactòria, cosa que fa massa temps que no tenim. 

FORÇA SESE ???

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio