Sènior B Femení
SESE 24 – 48 BF Cornellà

Aquesta setmana sumem una derrota contundent contra les terceres classificades del grup. Més enllà del resultat, que també és rotund, les sensacions que es van viure van ser que les visitants ens van passar per sobre.
Vam mantenir un bon nivell de defensa, deixant a menys de 50 punts un equip que de mitja en fa més de 65 per partit. Però, per contra, en atac anàvem molt revolucionades i no vam saber jugar amb paciència i buscant bones opcions. Cal saber compensar l’acceleració que pot portar a fer una defensa molt bona, amb atacs pausats que ens afavoreixin a trobar bàsquets fàcils.
Per altra banda, les visitants van estar físicament per sobre nostre i es va notar en molts moments del partit, en que no arribàvem a baixar al balanç i podien córrer i atacar com volien.
Toca passar pàgina, seguir recuperant-nos de les lesions i poder estar cada cop millor, així com corregir els errors que fan que ni tan sols competim els partits. Seguim treballant aquesta setmana per visitar el rival que tenim just a sobre a la classificació i aconseguir acostar-nos a només una victòria de diferència.
FORÇA SESE ???

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio