Sènior B Femení
SESE 43 – Sant Climent 21

Nova victòria del sènior B femení davant del cuer de la lliga. Tot i la clara diferència en el marcador durant els 40 minuts, no va ser un partit maco. 

Un primer quart on ens vam sobreposar a les rivals i on es començava a intuir que jugaríem contra 40 minuts de zona, igual del que ens vam trobar a l’anada fa 3 setmanes. A partir de llavors, vam baixar el ritme i també les oportunitats de tirs fàcils. Tot i jugar molt més còmodes que el primer partit, no vam saber portar el ritme de joc i ens vam adaptar al joc lent i estàtic de les rivals. Un molt poc encert en tirs exteriors van fer que els parcials fossin extremadament pobres, sobre tot en la segona meitat del partit (15-4, 16-11, 7-4, 5-2). 

Cal millorar moltíssimes coses si volem competir contra els equips de la part alta de la classificació, i no conformar-nos amb el que tenim. No podem deixar de treballar quan les coses se’ns posen relativament fàcils, cal anar sempre a per més.

Tornem a tenir una setmana sense jornada, però amb focus amb el pròxim rival que ens visita d’aquí 15 dies, un dels que lluita per la primera posició del nostre grup, el Collblanc. 

FORÇA SESE ???

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio